Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی برامکی روز چهارشنبه در بیستمین مانور سراسری ایمنی زلزله در مدارس، در کاشمر علت‌ اصلی مصدومیتها را هنگام وقوع زلزله نحوه غلط پناهگیری و استرس ذکر و بیان کرد: به همین دلیل باید به تمرین و آموزش نحوه اسکان اضطراری و پناهگیری در جریان رخداد زلزله توجه ویژه شود.
وی افزود: برخی مدارس از نظر سازه ایمن هستند لذا باید به آموزش صحیح و موثر نحوه پناهگیری دانش آموزان توجه بیشتری شود تا آنان با فراگیری آموزشهای لازم در زمان حوادث کمتر مصدوم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: مانور سراسری ایمنی زلزله مدارس همه ساله در چارچوب برنامه آموزش اسکان و پناهگیری دانش آموزان برگزار می ‌شود اما امسال صرفا بر روی اسکان اضطراری و نحوه پناهگیری تاکید شد
مدیر آموزش و پرورش کاشمر نیز گفت: این شهر در فاصله پنج کیلومتری دومین گسل بزرگ کشور به نام 'گسل درونه' با 700 کیلومتر طول قرار دارد و حتی برخی ساختمانها بر روی همین گسل ساخته شده اند.
علی طاهریان افزود: گسل فرعی تکنار ریوش و گسل درونه که به صورت شرقی و غربی یکدیگر را قطع می‌ کنند موجب شده نقاطی که در کنار این دو گسل قرار دارند شرایطی ویژه و بسیار حساس داشته باشند.
وی آمادگی در برابر زلزله و فراگیری آموزشهای لازم برای پناه گرفتن و ایمنی محل سکونت و مدارس را ضروری توصیف و بیان کرد: بر این اساس می طلبد علاوه بر مقاومسازی ساختمانهای مدارس، دانش آموزان نیز نقاط ایمن را به خوبی بشناسند.
بیستمین مانور زلزله در 180 مدرسه کاشمر برگزار شد. در این چارچوب 30 هزار دانش‌ آموز نحوه صحیح و موثر پناهگیری در نقاط مناسب و خروج آرام از پناهگاه را تمرین کرده و فرا گرفتند.
کاشمر در فاصله 228 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
7497/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آموزش و پرورش استرس دانش آموزان زلزله مدرسه منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۵۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی در خصوص مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس گفت: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند. هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد. بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا، آن انقلاب و … رشد نمی‌کند. یکی از مهمترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود بقیه مسیرها بیشتر رشد کنند. اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است. راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد. مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

خان‌محمدی با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت. نباید تصور شود که مدرسه فقط یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است.

وی با بیان اینکه ما مدارس را از دور دوم سفرهای آقای احمدی‌نژاد تا الان تکمیل می‌کنیم، گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیرین مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند. وقتی خیرین می‌آیند می‌گویند ما از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم این یعنی اینکه‌ای مسئولان، رسانه‌ها و دولتی‌ها، مجلسی‌ها، مهمترین مساله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند، گفت: همچنین شأنیت و جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره تعداد مدارسی که قرار است امسال تحویل آموزش و پرورش شود، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. رئیس‌جمهور هم در ابتدای امسال در دیدار کارگزاران این را تاکید کردند. پیش‌بینی ما این است از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را با حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان عزیز بدهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود. این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 6101141 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد